Se till att ditt hår inte blir hårresande – Använd Tigi

Oavsett om det är sommar- eller vintertider behöver ditt hår ett extra skydd för kylan eller värmen som ditt hår utsätts för varje dag, 365 dagar om året. Därför har Tigi utvecklat en exklusiv spray som garanterar att ditt hår blir silkeslent och skyddat, samtidigt som du säkert kan gå ut i solen, styla håret och leva ditt liv utan att tänka på ditt hår. Sprayen är en del av S-Factor-serien, speciellt utvecklad för kvinnor med en hög standard inom hårvård.

Vad kan Tigi body booster göra?
Tigi S-Factor Body Booster Plumping Spray stärker ditt befintliga skydd och ger dig ett extra skydd mot värme och slitage som kan uppkomma vid vardagsstyling. Applicera produkten vid hårrötterna före föning för mer volym och stadga i håret, som håller hela dagen och ger dig den glamourfaktor som du förtjänar. Denna lätta men kraftfulla spray innehåller bland annat UV-filter som blockerar värmestrålar och samtidigt lämnar en fräsch, glansig och praktfull finish.

Skydda ditt hår idag, köp sprayen genom http://www.headbrands.se/harprodukter/tigi/bed-head/styling/tigi.-bed-head-blow-out-100-ml/ och märk skillnaden på ditt hår.

Varför Tigi?
Tigi har under flera år satt prägeln för nutidens höga kvalitet och krav på hårvård. S-Factor-kollektionen är en exklusiv kollektion med ett sortiment bestående av produkter som är utformade och utvecklade för ett dagligt användande vilket sätter guldkant på vardagen med den reparerande, silkeslena och skyddande finish som tillkommer. De glamorösa hårvårdsprodukterna används av tiotusentals kvinnor runt hela världen, inklusive kvinnorna på röda mattan som söker efter den praktfulla looken. S-Factor och Tigi exemplifierar den kvinnliga skönheten och är ett märke som alla stilsäkra och glamorösa kvinnor har på läpparna. Bli en av dem idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *