Förskolor i täby

Det finns en rad olika förskolor Täby som man kan välja att inskola sina barn i. Det gäller bara att hitta den förskola som man är mest intresserad av, eller varför inte välja den förskola som är närmast ens hem. Det finns många faktorer som kan avgöra varför man väljer att inskola sitt barn på en viss förskola, och givetvis skiljer det sig från familj till familj.

Förskolan Vallpojken
Förskolan Vallpojken som ligger i Täby har idag fem avdelningar, och är omringad av nära skog samt äng i ett vackert område som heter Ella gård. Det arbetar enbart förskollärare samt barnskötare som är utbildade till detta, och det finns dessutom ett helt kök på förskolan. Maten är i sig unik då kocken på platsen, ser till att laga all mat från grunden, som dessutom görs väldigt god och på näringsrika råvaror. Barnen har tillgång till olika lek- samt lärmiljöer runt förskolan, med gungor, lekstugor, sandlådor, båtar samt klätterställningar.

Så jobbar förskolan Vallpojken
Ispiras modell, som är ett pedagogiskt verktyg, brukar förskolan utgå från när arbetet genomförs. Här fokuseras det väldigt mycket både på lek- och lärmiljöer som både finns inomhus och utomhus. Det finns ett mål om att denna modell är det man gemensamt ska utgå från i arbetet. Det ger demokratiska värderingar, kunskaper och känsla av trygghet till ditt barn. Läroplanen är givetvis också ett verktyg som används.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *