Företagspresenter och julklappar

Många företag vill premiera sina anställda genom att skänka presentartiklar. Ofta brukar dessa betinga ett högt värde och kan ges under alla tider på året eller allra helst till jul.

Uppskattade presentartiklar
En fin present är att få ett set med badlakan och handdukar. Denna present är inte säsongsbunden, varför den inte nödvändigtvis måste ges vid juletid. Artikeln är tidlös och mycket uppskattad, då den alltid fyller ett behov.

Lite dyrare presentartiklar
Eventuellt kan en hel servis delas ut av företaget. Presenten kan ges både till en kvinna och en man varför den förenklar valet för företaget. Ibland kan julklappen eller presentartikeln vara ett helt set med kastruller och grytor eller stekpannor. Köksartiklar är väldigt uppskattade eftersom de alltid kommer väl till pass. Däribland kan även vaser eller blomkrukor vara en bra present.

Lite speciella presenter
Ibland kan företaget bekosta ett helt års inträde på till exempel Liseberg eller Gröna Lund. Denna äventyrspresent är speciellt uppskattad av barnfamiljer som ofta går på denna typ av evenemang. Man får då bekosta själva turistattraktionerna själv, men då inträdet ofta är relativt högt på dessa evenemang är det ändå en välkommen present.

Udda presentartiklar
Det finns företag som bjuder sina anställda på ett presentkort för mat under ett halvår eller ett år om företaget är stort. Presenten är mycket uppskattad då det finns månader under året då pengarna inte vill räcka till ordentligt, varför ett tillskott i kassan alltid är välkommet. För det mesta är presentkortet då knutet till ett större varuhus där man fritt får välja var man vill handla för. Det är mestadels en relativt lång giltighetstid på denna typ av presentkort, så att man inte måste ha bråttom att utnyttja det.

Mindre företags presentartiklar
Om ett företag har ett lägre antal med anställda eller är mindre till storleken, brukar de åtminstone ge de anställda en chokladkartong som julklapp. Presenten är uppskattad i alla åldrar och passar till båda könen och kan fås för en nätt summa pengar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *